AteneuBnord + Perifèrica

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

(Servei 5) Grup intercooperació - Mobilitat elèctrica compartida

Descripció

Diverses cooperatives, comerços i entitats de Santa Coloma de Gramenet s'agrupen per fer front a una necessitat compartida: desenvolupar un projecte adreçat a la distribució i logística dels projectes.

Treballen per ajudar en la implantació de vehicles adaptats a la distribució comercial amb vehicles de mobilitat elèctrica compartida amb la cooperativa Som Mobilitat.

Detecció d'agents i usuàries, contactes amb l'administració...un grup epr compartir necessitats i trobar sol·lucions beneficioses i amb respectes per l'entorn i els propis projectes.


Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

La mobilitat elèctrica compartida arriba a Santa Coloma de Gramenet

Sessió conclosa

28 de maig de 2024

17:30 - 19:00 H

Lloc

Espai Gramenet

Formadora

Arnau Vilardell de Som Mobilitat SCCL

Descripció

Un seguit de cooperatives, comerços i associacions de Santa Coloma de Gramenet porten ja un temps treballant, colze a colze amb la cooperativa Som Mobilitat i el seu grup local, per la implantació de vehicles elèctrics compartits.

Davant la necessitat logísitica dels projectes s'ha estat treballant per detectar necessitats i trobar sol·lucions que no només reverteixin en els projectes, si no en l'entorn i la pròpia ciutat. Per això, s'ha estat treballant per aconseguir places d'aparcament amb punts de càrrega elèctrica.

A banda de la logística, aquest projecte s'adreça al conjunt de la ciutadania en poder ser d'ús general per a tota persona que es faci sòcia de Som Mobilitat.

Estant en un punt proper a poder-ho materialitzar, el grup de treball que es constitueix en base a la intercooperació, convoca una sessió informativa i de treball. Aquesta servirà per informar de l'evolució del projecte d'implantació, així com per conèixer al detall les possibilitats i funcionament de la mobilitat elèctrica compartida amb la cooperativa Som Mobilitat.

La sessió es durà a terme dimarts 28 de maig, a les 17.30h, a l'Espai Gramenet (carrer Sant Ramón, 51) i es comptarà amb la participacio d'Arnau Vilardell de Som Mobilitat.